Beste voetballiefhebbers,

Ieder jaar organiseert VV IASON het alom bekende Miniveldvoetbaltoernooi, het gezelligste toernooi van Zuid Limburg.  Iedereen is welkom, van recreant tot ambitieuze (zaal)voetballer, zowel heren als dames, jongens en meisjes, zolang de sportiviteit voorop staat.

Er wordt gespeeld met vijftallen, zaalvoetbalopstelling. Zorg dat je voldoende spelers hebt om door te wisselen, die heb je hard nodig!

Komend jaar (2024) organiseren wij het toernooi al weer voor de 38e keer, en wel op zaterdag 29 en zondag 30 juni. Zet deze data in je agenda, en schrijf je team in! Je kunt op beide data spelen, of op één van deze dagen. Je mag uiteraard ook meerdere teams inschrijven. Het gaat om twee afzonderlijke toernooidagen, je kunt dus twee keer winnen!

Inschrijven is heel eenvoudig. Ga naar deze pagina, vul het inschrijfformulier in, stuur het op met de knop en het wordt automatisch bij ons bezorgd. Wij maken alles verder in orde. Je kunt dus meerdere teams inschrijven en op beide dagen!

Het inschrijfgeld, zijnde € 25,- (per team per dag) graag vóór 29 mei 2024 overmaken op IBAN-nummer: NL86RABO0152896600 bij de Rabobank, ten name van VV IASON onder vermelding van je ‘teamnaam’ en ‘mini-toernooi IASON”.

Na verwerking van de inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Het wedstrijdschema zal u, samen met de poule-indeling en aanvangstijden, na uw inschrijving een week voor het toernooi worden toegestuurd. NB: U wordt niet ingedeeld als de betaling nog niet binnen is!

Vragen? Je kunt terecht bij miniveldvoetbal.vviason@gmail.com

Bezoek het Miniveldvoetbaltoernooi van VV IASON op Facebook: www.facebook.com/vviasontoernooi

Tot ziens op zaterdag 29 en zondag 30 juni!